erilaisia ilmanvaihdon äänenvaimenninmalleja

Ilmanvaihdon äänenvaimentimet

IAC Acoustics A/S:n ilmanvaihdon äänenvaimentimet vaimentavat melua tehokkaasti ja ennustettavasti. Katso laaja mallivalikoimamme erityisesti pien- ja suurtaajuisen melun vaimentamiseen. Meillä on enemmän malleja ja ennen kaikkea paremmat akustiset arvot sekä usein paremmat hinnat kuin kilpailijoilla.

keltaisia venttiiliäänenvaimentimia varastossa

Venttiiliäänenvaimentimet

IAC Acoustics A/S valmistaa venttiiliäänenvaimentimia, jotka vaimentavat ohjausventtiilien ja varoventtiilien melua. Venttiiliäänenvaimenninten koko vaihtelee hyvin pienistä vakiomalleista erittäin suuriin, erikoisvalmisteisiin malleihin, jotka on räätälöity asiakkaan erityistarpeisiin.

suuri äänenvaimennin kontissa

Pakoäänenvaimentimet

IAC Acoustics A/S on kehittänyt erilaisia moottoreille tarkoitettuja äänenvaimentimia. Ne vaimentavat pakoäänen melua kaikenlaisissa ​​polttomoottoreissa, kuten bensiini-, diesel- ja kaasumoottoreissa.

suuret teollisuuden äänenvaimentimet

Suuret teollisuuden äänenvaimentimet

IAC Acoustics A/S tarjoaa laajan valikoiman suuria teollisuuden äänenvaimentimia. Näitä ovat esimeriksi inline-äänenvaimentimet, särmiövaimentimet ja HRSG-vaimentimet. Pystymme toimittamaan äänenvaimentimia jopa ydinvoimaloihin.

Give us a call!

Learn how we can help you
and your business!

+45 36 77 88 00

Write us!

Get help fixing sound, noise
and vibration issues.

 Input required!