Venttiiliäänenvaimennin tehtaassa

Venttiiliäänenvaimennin

Venttiiliäänenvaimennin on komponentti, joka vaimentaa erittäin kovaa ääntä, joka aiheutuu korkeapaineisen kaasun tai höyryn vapautuessa ulkoilmaan. Ääni syntyy sekoituskammiossa tapahtuvan turbulenssin ja ulos tulevan kaasun nopean laajenemisen yhteisvaikutuksesta. Venttiiliäänenvaimentimet voivat vaikuttaa myös kaasunpoistoprosessin taaksepäin synnyttämään paineeseen, mikä tukee laitoksen oikeanlaista toimintaa.

Venttiiliäänenvaimentimessa käytetään tyypillisesti kahta vaimennusperiaatetta. Ensimmäisenä on diffuusorinosuus, joka vaimentaa matalia ääniä ja laajakaistaista melua. Seuraava absorptio-osuus vaimentaa olennaisesti keski- ja suurtaajuista melua.

Venttiiliäänenvaimentimia käytetään yleensä voimalaitoksissa ja prosessilaitoksissa, ja niitä voidaan käyttää vaimentamaan varoventtiilien, ohjausventtiilien, käynnistysventtiilien jne. melua.

IAC Acoustics A/S on kehittänyt hyvin yksinkertaiseen äänenvaimenninmuotoiluun perustuvan vakiojärjestelmän, jota voidaan laajentaa, kun tarvitaan parempaa äänenvaimennusta.

  • VS Residential: 20 dB:n vaimennus
  • VS Critical: 30 dB:n vaimennus
  • VS Super critical: 40 dB:n vaimennus
  • VS Extreme: 50 dB:n vaimennus
  • VS Super Extreme: 60 dB:n vaimennus
  • VS Special: Erityissuunniteltu äänenvaimennin

Venttiiliäänenvaimentimemme on suunniteltu täyttämään eri standardien ja painedirektiivien vaatimukset.

IAC Valve Silencers
2 MB Download

Give us a call!

Learn how we can help you
and your business!

Write us!

Get help fixing sound, noise
and vibration issues.

 Input required!