ilmanvaihtokanavien äänenvaimentimia, välilevyt

Ilmanvaihdon äänenvaimentimet

IAC Acoustics A/S:llä on laaja valikoima ilmanvaihtokanavien äänenvaimentimia. Valikoimaan kuuluvat mm. pientaajuus- ja suurtaajuusvaimentimet, kuiduttomat äänenvaimentimet sairaaloihin ja puhdastiloihin sekä painehäviötä aiheuttamattomat äänenvaimentimet. Äänenvaimentimet voidaan koota moduuleiksi, jotka muodostavat kokonaisen vaimentavan seinän tai julkisivun. Lisäksi niihin voidaan asentaa laipat ja lintuverkot. Kaikki mallimme ovat akustisesti testattuja, ja ne voidaan toteuttaa galvanoidusta tai ruostumattomasta teräslevystä.

Alla on lyhyt yhteenveto erilaisista äänenvaimentimistamme.

Quiet-Duct® Rectangular Silencers

Suorakulmaiset Quiet-Duct® Rectangular Silencers -äänenvaimentimet sopivat perinteiseen käyttöön ja sisältävät pientaajuusäänenvaimentimet, jotka on tarkoitettu 63 Hz:n, 125 Hz:n ja 250 Hz:n oktaavikaistojen vaimentamiseen.

Clean-Flow™ Rectangular Silencers

Suorakulmaiset Clean-Flow™ Rectangular Silencers -äänenvaimentimet sopivat hyvin järjestelmiin, joilta edellytetään parempaa puhtautta ja hygieniaa, eli sairaaloihin ja puhdastilojen yhteyteen. Vaimennusmateriaalin ulkopinnalla oleva päällyste estää vaimennusmateriaalin hiukkasten vapautumisen ilmavirtaan. Sisärakenteen ainutlaatuiset ominaisuudet suojaavat päällystettä kulumiselta ja ennenaikaiselta suorituskyvyn laskulta, ja niitä tarvitaan ylläpitämään aeroakustista nimellissuorituskykyä.

Conic-Flow® Tubular Silencers

Putkimaiset Conic-Flow® Tubular Silencers -äänenvaimentimet soveltuvat melun vaimentamiseen ja sisältävät pientaajuusäänenvaimentimet, jotka on tarkoitettu 63 Hz:n, 125 Hz:n ja 250 Hz:n oktaavikaistojen vaimentamiseen.

D-Duct™ Acoustic Diffuser Silencers

D-Duct™ Acoustic Diffuser Silencers -äänenvaimentimet säädetään käytettäväksi aksiaalisissa ilmanvaihtojärjestelmissä. Sisäisen diffuusionkartion ja ulkoisen kulmikkaan kotelon yhdistelmä tekee näistä laitteista äänenvaimentimien lisäksi aerodynaamisia talteenottoyksiköitä.

Rectangular Packless Silencers

Suorakulmaiset Rectangular Packless Silencers -äänenvaimentimet ovat paras ratkaisu äärimmäisen puhtaisiin ympäristöihin ja syövyttäviin/syttyviin ympäristöihin. Vaimennusmateriaaliton ja helposti puhdistettava ja tyhjennettävä Packless -äänenvaimennin soveltuu moottoritestikennoihin, kemian tehtaisiin, jalostamoihin ja laitoksiin, joissa käsitellään ja prosessoidaan ongelmajätteitä.

Tubular Packless Silencers

Putkimaiset Tubular Packless Silencers -äänenvaimentimet sopivat erinomaisesti halkaisijaltaan pieniin ​​putkistoihin, kuten vetokaappeihin. Tiivisteettömän rakenteensa ansiosta ne sopivat hyvin myös Rectangular Packless Silencers -äänenvaimentimien käyttökohteisiin.

IAC Duct Silencers
10.1 MB Download

Soita meille!

Kuule kuinka voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Kirjoittakaa meille!

Hanki apua äänen, melun ja tärinän vaimennuksessa.