IAC suunnittelee, toimittaa ja asentaa äänieristetyt huoneet

Melua ja tärinää

Melulla, tärinällä ja huonolla akustiikalla voi olla vakavia seurauksia ihmisten terveydelle, sillä ne voivat aiheuttaa keskittymisvaikeuksia, stressiä ja sydän- ja verisuonitauteja. Altistuminen korkeille melutasoille, tärinälle ja huonolle akustiikalle johtaa aluksi kuulon heikkenemiseen ja stressiin, mutta pitkäaikainen altistuminen voi johtaa ennenaikaiseen kuolemaan.
Koneiden aiheuttama melu ja tärinä johtavat myös heikkoon tuottavuuteen, hyvinvoinnin laskuun ja sairauspoissaoloihin, mikä vaikuttaa suoraan työntekijöihin ja talouteen.

Ota melu ja tärinä huomioon

Siksi on tärkeää, että yritykset ottavat huomioon melun, tärinän ja akustiikan. Tämä voidaan toteuttaa ottamalla käyttöön melua ja tärinää vähentäviä ratkaisuja, kuten koneiden tärinänvaimentimet, ja eristämällä melulähteet esimerkiksi meluesteillä, akustiikkapaneeleilla, äänenvaimentimilla, äänieristetyillä ovilla ja melukoteloilla.

Investoinnit melun ja tärinän vaimentamiseen

Organisaation säännöllisillä melu- ja tärinämittauksilla voidaan tunnistaa mahdolliset ongelmat ja tukea nykyisten ratkaisujen riittävyyden arviointia.
Viime kädessä investointi melun ja tärinän vähentämiseen ja akustiikan parantamiseen vaikuttaa myönteisesti työntekijöiden terveyteen ja hyvinvointiin sekä tuottavuuteen ja työn laatuun.

Ota yhteyttä IAC Acousticsiin

IAC suunnittelee, laskee ja kehittää melun- ja tärinänvaimennusratkaisuja korkealla teknologisella tasolla ja tarjoaa kokonaisratkaisuja monille eri teollisuudenaloille, kuten rakentamiseen, tuotekehitykseen, testaukseen, audiologiaan, koulutukseen, teollisuuteen ja offshore-alalle.

Soita meille!

Kuule kuinka voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Telephone Number IAC Acoustics

Kirjoittakaa meille!

Hanki apua äänen, melun ja tärinän vaimennuksessa.