Innovaatioita Anechoic-kammioissa ja akustiikkassa

Osaaminen ja innovaatio

Sertifioinnit

IAC Acousticin tavoitteena on säilyttää korkea laatutaso. Alta voit katsoa laatuhyväksyntämme, sertifioinnit ja jäsenyydet.

Osallistumme kanssamme yhteistyötä tekevien alojen toimintaan, tuemme asiaankuuluvia organisaatioita ja olemme mukana erilaisissa verkostoissa. Näin pyrimme tekemään yhteistyöstä kanssamme entistä helpompaa.

Achilles JQS

Achilles Joint Qualification System (JQS) on toimittajatietokanta ja laatuhyväksyntäjärjestelmä, jota Norjan ja Tanskan öljy- ja kaasuala käyttää toimittajatietojen ja toimitusketjun riskien hallintaan sekä tehokkaan ja EU-lainsäädännön mukaisen hankintaprosessin toteuttamiseen. Achilles ID 60104.
www.achilles.com/en/jqs

Osaaminen

IAC Acousticsille rajat ylittävä yhteistyö on välttämätöntä, jotta voisimme jakaa osaamista ja kehityskokemusta tytäryhtiöiden kesken.

Meillä on kokemusta alalta jo vuodesta 1949, ja meillä on asiakkaita yli 50 maassa, joten yrityksessä on runsaasti ammattiosaamista ja kokemusta. Kokemuksemme perusteella pystymme kehittämään asiakkaillemme huippulaadukkaita ratkaisuja, joita kehitetään edelleen ajan myötä.

Innovaatio ja tutkimus

Markkinajohtajana ja yhtenä maailman johtavista meluntorjunta-, tärinänvaimennus- ja akustiikkaratkaisujen tarjoajista IAC Acoustics on osaltaan vastuussa alan kehityksestä. Meillä on jo yli 60 vuoden ajan tehty aktiivisesti tutkimusta, uusia tuoteinnovaatioita ja olemassa olevien tuotteiden kehitystyötä.

IAC Acousticsin testaustiloja ja laboratorioita käytetään uusien tuotteiden testaamiseen ja kehittämiseen sekä laadunvarmistukseen. Tuotteemme testataan perusteellisesti soveltuvien ISO-standardien mukaisesti akustiikkalaboratoriossamme Pekingissä.

Soita meille!

Kuule kuinka voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Telephone Number IAC Acoustics

Kirjoittakaa meille!

Hanki apua äänen, melun ja tärinän vaimennuksessa.