Audiometrian, testaustilojen, konemelun ja äänistudioiden ratkaisut

Meluntorjunnan, akustiikan ja tärinänvaimennuksen asiantuntija

IAC Acoustics A/S on meluntorjuntaan, akustiikkaan ja tärinänvaimennukseen erikoistunut yritys. IAC Acoustics A/S on IAC Greentec Acousticsin alainen itsenäinen yhtiö, jolla on 15 työntekijän toimipaikka Hvidovressa, Tanskassa. Hvidovren toimisto vastaa Pohjoismaiden markkinoista. IAC Acoustics Groupilla on edustajia myös Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Tanskassa, Saksassa, Australiassa ja Kiinassa.

Yhtiö on ammattilaisten ensisijainen toimittaja tärinäneristystuotteissa.

Tanskan toimipaikalla on oma varasto ja oma tärinänvaimennustuotteiden tuotantolinja. Tärinänvaimennustekniikan osasto tunnettiin aiemmin nimellä VIKAS. Vuosikymmenten ajan VIKAS on ollut ammattilaisten ensisijainen toimittaja tärinäneristys- ja tärinänvaimennuslevyissä. VIKASilla on markkinoilla laaja valikoima huippulaadukkaita tuotteita ja harkittuja malleja. Vikas on lisäksi IAC Groupin tärinänvaimennusjärjestelmien osaamiskeskus.

Vahva portfolio melunvaimennus- ja akustiikkatuotteita

IAC Acoustics tunnetaan vahvasta ja erittäin suorituskykyisestä tuotevalikoimasta, johon kuuluu mm. ovia, ikkunoita, vaimentavia paneeleja, tärinänvaimennustuotteita jne. Tuotteet ovat epäilemättä markkinoiden parhaiten dokumentoituja, toimiviksi todistettuja ja tehokkaimpia.
Ratkaisumme soveltuvat lähes kaikkiin audiometrian, testaustilojen, konemelun vaimennuksen, äänistudioiden jne. tehtäviin.
IAC Acoustics Group on yksi johtavista kansainvälisistä meluntorjunta- ja akustiikkatuotteiden toimittajista.

Soita meille!

Kuule kuinka voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Telephone Number IAC Acoustics

Kirjoittakaa meille!

Hanki apua äänen, melun ja tärinän vaimennuksessa.