Akustinen metallilevykatto arkkitehtitoimistossa

Toimistojen ja koulujen akustiikka

Huono akustiikka ja työympäristön melu kuuluvat tekijöihin, jotka aiheuttavat eniten sairauksia Tanskan laitoksissa ja yrityksissä. Huono akustiikka heikentää puheen ymmärtämistä ja nostaa stressitasoa merkittävästi. Pitkällä aikavälillä tämä aiheuttaa sairastumisia ja sairauspoissaoloja, jotka tulevat paljon kalliimmaksi kuin akustisten olosuhteiden parantaminen. Työympäristöviranomaisen (WEA) ohjeistuksessa ja rakentamismääräyksissä on ohjeet tarvittavasta akustiikasta esimerkiksi päiväkodeissa, yhteiskäytössä olevissa toimistotiloissa, portaikoissa ja muissa tiloissa. Olemme IAC Acoustics A/S:llä kehittäneet oman ohjelmiston, joka pystyy kymmenessä minuutissa simuloimaan tietyn tilan akustiikan ja antamaan ohjeet miellyttävään akustiikkaan, joka on Tanskan sääntöjen ja määräysten mukainen.

Toimistojen ja koulujen melu ei johdu ainoastaan huonosta akustiikasta. Useimmiten melunlähteitä on useita, ja yhteisvaikutus voi olla liian meluisa hyvästäkin akustiikasta riippumatta. Tällaisissa tilanteissa melunlähteet on paikannettava ja käsiteltävä erikseen. Kyseessä voi olla lähiteiden liikenteen melu, ilmanvaihtomelu tai vaikkapa pöytien ja tuolien siirtelystä johtuva melu, josta pääsee eroon yksinkertaisesti lisäämällä huopavaimentimet kalusteiden jalkoihin.

Tulemme mielellämme paikan päälle neuvomaan ja suorittamaan akustisen analyysin. Tässä yhteydessä voimme laatia myös tarjouksen tarvittavien parannusten kustannuksista. Yleensä perimme akustisesta analyysistä pienen maksun. Tämä johtuu siitä, että meillä on enemmän kokemusta ja yksityiskohtaisempi konsultointi kuin muilla akustisia tuotteita myyvillä yrityksillä. Jos parannukset toteutetaan, maksu vähennetään loppulaskusta, jolloin neuvonta on ilmainen.

Soita meille!

Kuule kuinka voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Telephone Number IAC Acoustics

Kirjoittakaa meille!

Hanki apua äänen, melun ja tärinän vaimennuksessa.