Vaimennuskiinnikkeet

IAC Acoustics toimittaa vaijeri-, elastomeeri- ja NATO-tyyppisiä joustavia vaimennuskiinnikkeitä. Teemme maksutta one-DOF-vaimennuslaskelmat ja annamme mielellämme tarjouksen koko järjestelmän simuloinnista.
Katso alta standardit, joiden mukaisia vaimennuslaskelmia teemme.

Helical-kiinnikkeet

Helical-tyyppisiä iskun- ja tärinänvaimennuskiinnikkeitä on saatavilla laaja valikoima pienistä isoihin kuormiin. Paljon puolustusvoimien käyttämä kiinnike soveltuu myös moniin kuljetusalan tehtäviin.

Half Helical -kiinnikkeet

Half Helical -tyyppinen iskun- ja äänenvaimennuskiinnike soveltuu keskiraskaisiin käyttökohteisiin. Paljon puolustusvoimien käyttämä kiinnike soveltuu myös moniin kuljetusalan tehtäviin.

Polycal-kiinnikkeet

Yhdistetty iskun- ja tärinänvaimennus. Polycal on suunniteltu kevyille kuormille. Eristää yhtä hyvin kaikkiin suuntiin. Käyttökohteita mm. puolustusvoimat ja kuljetusala.

NATO Stock -kiinnikkeet

NATO Stock -vaimennuskiinnikkeet ovat malliltaan hieman vanhempia kiinnikkeitä, jota käytetään yleisesti merenkulkualuksissa. Voidaan käyttää teollisuuden käyttökohteissa iskunvaimennukseen ja samanaikaiseen voimakkaaseen tärinäneristykseen.

Elastomeerikiinnikkeet

Elastomeerikiinnikkeet eristävät erinomaisesti iskuja ja tärinää, ja niitä käytetään yleisimmin käytetään pienentämään alusten akustista allekirjoitusta. Soveltuu myös teollisiin sovelluksiin iskujen tai putoavien kuormien vaimennukseen.

Axycal-kiinnikkeet

Axycal-tyyppiset iskun- ja tärinänvaimennuskiinnikkeet on tarkoitettu erittäin kevyille kuormille. Käyttökohteita mm. puolustusvoimat ja kuljetusala.

Soita meille!

Kuule kuinka voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Telephone Number IAC Acoustics

Kirjoittakaa meille!

Hanki apua äänen, melun ja tärinän vaimennuksessa.