Tärinänvaimennuslevy

IAC Acoustics toimittaa PUR- ja kumilevyjä. Kelluville lattioille laskemme palakoot ja voimme toimittaa piirustukset palojen sijoittamista varten. Voimme myös huolehtia valumuotin/alustan asennuksesta.

Alla on video kelluvasta lattiasta, jonka suunnittelimme Nordisk Film Cinemas -elokuvateatteriin Waves-ostoskeskuksessa Hundigessa, Tanskassa.

VIKAFOAM PUR -materiaalilla

VIKAFOAM VF

VIKAFOAM PUR -materiaalilla on erinomaiset tärinänvaimennusominaisuudet, erinomainen kemiallinen kestävyys ja pitkä käyttöikä, joten sitä käytetään rakennusalalla kokonaisten rakennuksen osien eristämiseen toisistaan.

VIKADYN VD

VIKADYN-tärinänvaimennuslevy poikkeuksellisen hyvään tärinäneristykseen. VIKADYN-levyillä on suurempi sallittu poikkeama ja siten pienempi ominaistaajuus. Saatavana versiot VD 75, VD 150, VD 350, VD 750, VD 1500, VD 3000 ja VD 6000.

Kumilevy

Kumilevy

Kumilevyä voidaan käyttää tärinän vaimentamiseen suurten, raskaiden koneiden asennuksissa, kuten työstökoneet, painokoneet, tekstiilikoneet ja hissikoneistot, ja monissa muissa käyttökohteissa. Parempi vaimennus saavutetaan useammalla kerroksella.

VIKACELL on erittäin joustava mikrosoluelastomeeri

VIKACELL

VIKACELL on erittäin joustava mikrosoluelastomeeri, joka kestää 75–80 % puristumisen ilman materiaalivaurioita. VIKACELL-materiaalia käytetään tyypillisesti kelluvissa lattioissa, kun tarvitaan hyvää äänieristystä.

Soita meille!

Kuule kuinka voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Telephone Number IAC Acoustics

Kirjoittakaa meille!

Hanki apua äänen, melun ja tärinän vaimennuksessa.