Äänenvaimennus, vaimennuslevyt ja äänieristys

IAC Acoustics A/S:n materiaali luokitellaan kolmeen luokkaan: äänenvaimennus – äänilähteen puolella oleva materiaali, joka adsorboi ääniaaltoja. Tärinää vaimentava levy – vaimentaa tärinää/melua ohutlevyrakenteissa. Äänieristys – estää äänen läpäisyn.

Akustiset vaimennuslevyt

Akustisia vaimennuslevyjä käytetään yleisimmin konetiloissa, moottoritiloissa, akustisissa ilmanvaihtoaukoissa ja -kanavissa. Profiloituja materiaaleja käytetään myös äänitysstudioissa, laulun harjoitteluhuoneissa, musiikkihuoneissa ja harjoitteluhuoneissa. Käännetään kohti äänilähdettä.

Vaimennuslevyt ja äänieristysmateriaalit

Tärinän estämiseen ohutlevyrakenteissa ja äänensiirtohäviön kasvattamiseen. Voidaan asentaa metallintyöstöpöytien ja liukukiskojen alle, ilmanvaihtokanavien ja -rumpujen ulkopinnalle, konetiloihin ja moniin muihin käyttökohteisiin.

Äänieristys

Akustisia verhoja, joissa ei ole äänenvaimennusta, käytetään aukoissa, joissa tarvitaan helppokulkuisuutta, kuten oviaukoissa ja koneistojen materiaalin syöttölaitteissa: Valikoimaamme kuuluu myös SMTG-kävely-/seisontamatto kokoonpanopöytien tai -koneiden viereen.

Soita meille!

Kuule kuinka voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Telephone Number IAC Acoustics

Kirjoittakaa meille!

Hanki apua äänen, melun ja tärinän vaimennuksessa.