täysin kaiuton huone, jossa on harmaat kiilat ja led-valaistus

Täysin kaiuton huone

Kaiuton huone, jossa on ääniabsorptiokiiloja kaikilla kuudella sisäpinnalla. IAC Acoustics A/S:llä on eniten kokemusta kaiuttomista huoneista Pohjois-Euroopassa. Meillä on paitsi eniten osaamista, myös parhaat tuotteet ja kattavimmat ratkaisut.

puna-valkoinen auto puolikaiuttomassa huoneessa, jossa on metallikiilat

Puolikaiuton huone

Puolikaiuton huone, puolikaiuton kammio tai puolikaiuton tila. Huone, jossa on ääniabsorptiokiiloja kaikilla sisäseinillä ja katossa. Tällä alalla IAC Acoustics A/S:llä on enemmän kokemusta kaiuttomista huoneista kuin kenelläkään Pohjois-Euroopassa. Meillä on paitsi eniten osaamista, myös parhaat tuotteet ja kattavimmat ratkaisut.

Litteäpaneelinen kaiuton huone, jossa on metalliset absorptiopaneelit

Litteäpaneelinen kaiuton huone

Litteäpaneelinen kaiuton huone on lähes kaiuton tila, jonka kuudesta sisäpinnasta viisi on katettu litteillä ääniabsorptiopaneeleilla. Tällaista huonetta kutsutaan myös planarchoic-huoneeksi. Litteäpaneelisia kaiuttomia huoneita käytetään silloin, kun akustiset vaatimukset eivät ole kaikkein tiukimpia.

mies pienen kaiuttoman tilan kaksoisoven edessä

Pieni kaiuton kammio

IAC tarjoaa myös pieniä kaiuttomia ja äänieristettyjä kaappeja. Räätälöimme kaapin erityistoiveiden mukaiseksi, tai tarjoamme vakiomallejamme: Microdyne ja MAC.

Give us a call!

Learn how we can help you
and your business!

+45 36 77 88 00

Write us!

Get help fixing sound, noise
and vibration issues.

 Input required!