valoisa huone, jossa on ääntä heijastavia kovia pintoja

Jälkikaiunta

Kaikukammiot, joita kutsutaan myös jälkikaiuntahuoneiksi, tunnetaan erittäin pitkästä jälkikaiustaan, toisin kuin kaiuttomat huoneet, joissa ei ole lähes ollenkaan kaikua. IAC Acoustics A/S toteuttaa jälkikaiuntahuoneita, joissa on mahdollista tehdä ISO 354 -standardin mukaisia mittauksia.

RF-suojattu huone, jossa on keltainen ovi ja ikkuna

RF-suojattu huone

IAC Acoustics A/S:llä on runsaasti kokemusta Faradayn häkki -asennuksista, ja ratkaisumme erottuu paitsi hyvällä RF-suojauksellaan myös korkeatasoisella akustisella vaimennuksellaan. Lue lisää RF-suojauksen tasoista 1–3, joita voidaan yhdistellä ainutlaatuisella tavalla vaativiin melunvaimennus- ja akustiikkatarpeisiin.

kullanvärinen mikrosiru lähikuvassa

NANO-huone

IAC Acoustics A/S on valmis rakentamaan uuden NANO-laboratorionne. Meillä on asiantuntemusta sellaisten huoneiden rakentamisesta, jotka vastaavat tarkasti nanoteknologialaboratorioiden tarpeisiin.

äänieristetty huone haastatteluja varten, pöytä ja tuolit

Haastatteluhuone

Haastattelutilat luottamuksellisia keskusteluja varten ovat IAC Acoustics A/S:lle tuttu juttu. Tarjoamme miellyttävät puitteet jopa kaikkein epämiellyttävimpiin tilanteisiin.

lähikuva tekstistä tietokoneen ruudulla

Salaiset huoneet

Salakuuntelulta ja vakoilulta suojatut huoneet ovat IAC Acoustics A/S:n erikoisalaa. Tiloja käytetään luottamuksellisten asiakirjojen säilytykseen ja keskusteluihin riittävän turvallisuusluokituksen saaneiden päällystön edustajien ja viranhaltijoiden kesken.

jyrsijä kuulokkeet korvilla

Eläinkoehuoneet

IAC Acoustics A/S:n huoneissa voidaan toteuttaa eläinten kuulotutkimuksia sekä kokeita, joissa eläimet eivät saa häiriintyä ulkopuolisista äänistä. Eri eläinten kuulokynnys vaihtelee, mutta pienillä muutoksilla ihmisille tarkoitettuja tiloja ja laitteistoja voidaan muokata eläinten testaamiseen.

Soita meille!

Kuule kuinka voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Kirjoittakaa meille!

Hanki apua äänen, melun ja tärinän vaimennuksessa.

 Pakolliset kentät