äänieristetty heiluriovi, jonka edessä on äänieristetty liukuovi

Äänieristysovet

IAC Acoustics A/S:n äänieristysovet ovat omaa luokkaansa. Kyseessä on laatutuote, ja sen huomaa heti oveen tarttuessa. Ovi avautuu hiljaa ja päästää sulkeutuessaan juuri oikeanlaisen äänen, mutta mikä tärkeintä, se sulkee melun ulkopuolelle. Melunvaimennuskyky on jopa 64dB(A).

Useimmat markkinoilla olevat äänieristysovet on sertifioitu testaamalla yksilevyisiä ovia. Me olemme testanneet kahden ovilevyn malleja, jotka on asennettu karmeihin ja joissa on ikkunat. Siksi voit olla varma, että ovet todellakin pitävät mitä lupaavat.

CAM-lift-saranat

Oviemme erikoisominaisuutena ovat CAM-lift-saranat, jotka nostavat ovea sen avautuessa ja laskevat sen tiiviisti kynnystä vasten suljettaessa. CAM-lift-saranoiden ansiosta ovet ovat myös itsestään sulkeutuvia. Magneettinauhat pitävät oven tiiviisti kiinni, ja kaikki ovet toimitetaan varustettuna ovensulkimella, joka takaa suhteellisen raskaan ovilevyn tasaisen ja ohjatun sulkemisen.

Tämäntyyppiset äänieristysovet ovat paksumpia kuin tavalliset ovet, joten kaikki helat ja kehykset eivät välttämättä sovellu niille. Helpottaaksemme helojen valintaa olemme koonneet erilaisia kokonaisratkaisuja, joissa on oviimme sopivat helat ja puitteet. Tässä yhteydessä viitataan sivun alareunassa olevaan ladattavaan tiedostoon.

IAC Door Hardware Catalogue
3.5 MB Download
IAC Noise-Lock Doors
560 KB Download
IAC Noise-Lock Doors Installation Guide
1.1 MB Download
Noise-Lock-D 50-Datasheet
136 KB Download
Noise-Lock-D 52-Datasheet
134 KB Download
Noise-Lock-D 53-Datasheet
135 KB Download
Noise-Lock-D 59-Datasheet
134 KB Download
Noise-Lock-D 63-Datasheet
129 KB Download

Soita meille!

Kuule kuinka voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Kirjoittakaa meille!

Hanki apua äänen, melun ja tärinän vaimennuksessa.

 Pakolliset kentät